Brand:
paulaner
Countries:
Germany
Size:
330ml
Year:
1992
Barcode:
Material:

Feinste Mincheer Braukunst seit 1634 PAUL ANER AL ANER MÜN CHEN PAULLANER MÜN EN PAULANER PREMIUM LAGER PREMEMIUM LAGAGER DLE GRINI Feinste Münchner Braukunst seit 1034 PLM3 N2806 Av&l 0on cat& rpori E on HéxP : BE ne d to Mindeste ns ha ltbar bis tnde eu p& ehe Bod en- Ανάλωση κατά προτίμηση μέχρι: βλέπε κάτω nevpá. Mindestens haltbar bis Ende: siehe Boden- seite. Best before end: see below. A consommer de préférence avant fin: voir dessous. Da consumarsi pre- feribilmente entro: vedi fondo. Consumir preferente- mente antes de: vease la fecha en ver fondo. Kühl und vor Wärme geschützt lagern. Na qvaáyetai oe δροσερό μέρ0s , προστατευόμενο από ζέστη. Net. cont. Περιεχομενο 0,33 1e PAUL Παράγεται και συσκευάζεται από την. Originalab- füllung Brewed & canned by Fabbr. & confe. dalla Brassée & mise en boîte par Elaborado & envasada por Cerveceria, PAULANERBRÄU Mováxou Monaco, Munich, München (Germany/R.F.A.). Beer, Bier Heli, Cerveza, Birra, Bière blon- de, Mrúpa alc. 4,9% vol., 11,5°Stammwürze, Ba@uoi Balling.
Feinste Mincheer Braukunst seit 1634 PAUL ANER AL ANER MIN CHEN PAULLANER MIN EN PAULANER PREMIUM LAGER PREMEMIUM LAGAGER DLE GRINI The last Münchner Braukunst seit 1034 PLM3 N2806 Av & l 0on cat & rpori E on HéxP: BE ne d to Mindeste ns ha ltbar bis tnde eu p & ehe Bod en- Consumption preferably up to: see below nevpá. Mindestens haltbar bis Ende: siehe Boden- page. Best before end: see below. Consumer de preference before fin: see these. To consume pre- feribilmente entro: vedi fondo. Consumer preferential- ment antes de: vease la fecha en ver fondo. Kühl und vor Wärme geschützt lagern. Na qvaáyetai oe cool place, protected from heat. Net. cont. Content 0.33 1e PAUL Produced and packaged by. Originalab- full Brewed & canned by Fabbr. & confe. from Brassée & mise en boîte par Elaborado & envasada por Cerveceria, PAULANERBRÄU Mováxou Monaco, Munich, Munich (Germany / R.F.A.). Beer, Beer Heli, Cerveza, Beer, Beer blon- de, Mrúpa alc. 4.9% vol., 11.5 ° Stammwürze, Ba @ uoi Balling.