Details of a can - Schweppes

Brand:

Schweppes

Countries:

  • France

Size:

330ml

Year:

1999

Barcode:

Material:

De Défi F1 e33dl Ans Mcbil Team iviciLaren Mercedes Défi F bil GOMPUTER BOISS ON OFFICIELLE cedes Mobil Team McLaren Mercedes CIELLE BOISSON OFFICIELLE eppes Schwepper Schwepp Schweppes © Schweppes International Limitel 19 3XTITE Mb des LLE Team McLaren Mercedes OFFICIELLE BOISSON Lemonon Lemon untES DE SCHWEPPES 25C93 LES SAVEURS FRUITÉES DE SCHWEPPES SODA AUX EXTRAITS NATURELS DE CITRON, LÉGEREMENT PÉTILLANT. INGRÉDIENTS : EAU GAZEIFIÉE, SUCRES (SACCHAROSE, SIROP DE GLUCOSE), JUS DE CITRON, ACIDIFIANT : ACIDE CITRIQUE, EXTRAITS NATURELS DE CITRON, AROMES NATURELS, CONSERVATEUR : BENZOATE DE SODIUM, STABILISANT : GOMME ARABIQUE. POUR TOUTE INFORMATION, MERA D'ÉCRIRE A L'ADRESSE C-DESSOUS EN INDIQUANT LE CODE IMPRIMÉ (VOIR FOND). SERVICE CONSOMMATEURS : SCHWEPPES FRANCE - 12/14 RUE BELGRAND 92300 LEVALLOIS-PERRET. A CONSOMMER DE PRÉFERENCE AVANT FIN: (VOIR FOND). SERVIR FRAIS - INFORMEZ-VOUS SUR 36-15 SCHWEPPES (1,29F/MIN). SCHWEPPES LEMON EST UNE MARQUE DEPOSEE. 6 2227/1 SINC

Of F1 challenge e33dl Years Mcbil Team iviciLaren Mercedes Challenge F bil GUMPING DRINK OFFICIAL cedes Mobile Team McLaren Mercedes SKY DRINK OFFICIAL eppes Schwepper Schwepp Schweppes © Schweppes International Limitel 19 3XTITE Mb from LLE Team McLaren Mercedes OFFICIAL DRINK Lemonon lemon aS OF SCHWEPPES 25C93 THE FRUITY FLAVORS OF SCHWEPPES SODA WITH NATURAL LEMON EXTRACTS, LIGHT SPARKLING. INGREDIENTS: CARBONATED WATER, SUGARS (SACCHAROSE, GLUCOSE SYRUP), LEMON JUICE, ACIDIFIER: CITRIC ACID, NATURAL EXTRACTS OF LEMON, NATURAL FLAVORS, PRESERVATIVE: SODIUM BENZOATE, STABILIZER: ARABIC GUM. FOR ANY INFORMATION MUST BE WRITTEN TO THE ADDRESS BELOW, INDICATING THE PRINTED CODE (SEE BOTTOM). CONSUMER DEPARTMENT: SCHWEPPES FRANCE - 12/14 RUE BELGRAND 92300 LEVALLOIS-PERRET. TO CONSUME PREFERABLY BEFORE END: (SEE BOTTOM). SERVE FRESH - ASK ABOUT 36-15 SCHWEPPES (1.29F / MIN). SCHWEPPES LEMON IS A REGISTERED TRADEMARK. 6 2227/1 SINC

Comments