Details of a can - Krombacher

Brand:

Krombacher

Countries:

  • Germany

Size:

500ml

Year:

2010

Barcode:

Material:

Krombathacher Birombacher ALU EINWEG PFAND E 0,25 Pils EINE RLE DER NATLU EINE PERLE DER NATUR EINE PERLE DER NATUR CER VEZA consumir preferentemente antes de: véase el dorso/ da consumarsi preferibilmente entro: vedi fondo / à consommer de préférence avant le: voir fond/Gebraut in / brewed in / brassée à la / prodotta da / elaborada por/gebrouwd in / Krombacher Brauerei / D-57215 Kreuztal / Germany/ Allemagne / Germania / Alemania. BEER SIER alc. 4,8%% vol- Mindesterns haltbar bis: siehe Boden/best before: see date on bottom / 000 Q00 000000 o0000000 00000 Mit Felsquellwasser gebraut. Brewed with natural springwater. Zutaten: Wasser, Gerstenmalz, Hopfen / Hopfenextrakt. Ingredientes: água, malte de cevada, lúpulo / extracto de lúpulo. Ingrédients: eau, malt d'orge, houblon / extrait de houblon. Gebraut nach dem deutschen Reinheitsgebot. Brassée strictement selon la loi allemande sur la pureté de la bière. REXAM ZELOSOn482800 7 0000000 DOD 0000000

Krombathacher Birombacher ALU ONE WAY PFAND E 0.25 Pils ONE RLE DER NATLU ONE PEARL THERE NATURE ONE PEARL THERE NATURE CER VEZA preferably prefer antes of: véase el dorso / da consumarsi preferrome entro: vedi fondo / to consume preference before: see fond / Gebraut in / brewed in / brassée à la / prodotta da / elaborada por / gebrouwd in / Krombacher Brauerei / D-57215 Kreuztal / Germany / Allemagne / Germania / Alemania. BEER SIER alc. 4,8 %% vol- Mindesterns haltbar bis: siehe Boden / best before: see date on bottom / 000 Q00 000000 o0000000 00000 Brewed with rock spring water. Brewed with natural springwater. Ingredients: water, barley malt, hops / hops extract. Ingredients: water, cevada malt, lupulo / extract of lupulo. Ingredients: eau, malt d'orge, houblon / extract of houblon. Brewed according to the German commandment of purity. Brassée strictly according to the German law on the purity of beer. REXAM ZELOSOn482800 7 0000000 DOD 0000000

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