Details of a can - Bayrisch

Brand:

Bayrisch

Countries:

  • Germany

Size:

500ml

Year:

1996

Barcode:

Material:

Kahl lagern. Vor dem Offnen ruhig seli. ng stellen. Ale 5.6 Vol. 12,5 % Gew. Stammwürze el a e so cl Kühl lagem em Offnen ruhig stellen. isch Ch Ba Hefe finer Hefe feiner mit Hefew Veblier aus dam Naturnark Admühltal Weißbier dem Naturpark Alimükltal aus cizen BIERE BIRRA intenuto 0,50 Litri S FL 6 IMP.FLOZ. e 500 m CE ABIER BEER DOSEN RECYCLING M4CG12A RKT izen ORIGINAL BRAUEREI- ABFÜLLUNG SCHÄFFBRÄU TREUCHTLINGEN. Hergestellt von Schafbrau Rudolf Schan Treuchungen Brewed by• Brassée en boite par · Fabricado por Prodotta e confezionata dalla birreria Gebrouwd door SCHAFFBRAU, Bahnhofstraße 48, D-91757 Treuchtlingen. Germany/R.F.A./Germania RF/Duitsland Kühl lagern· Vor Ewärmung schutzen. Heis Ba 4 002578 01706 Mindestens haltbar bis: siehe Boden Best before: see bottom consommer de préférence avant le: voir sur le fond Da consumarsi preferibilmente entro: vedi sul fondo Consumir preferentemente antes de: ver debajo Ten minste houdbaar tots zie Bodem.

Store bare. Before you open it, calmly. ng put. Ale 5.6 vol. 12.5% wt. Original wort el a e so cl Store in a cool place immobilize the opening. ish Ch Ba yeast finer yeast finer with Yeast w Veblier out dam natural narcosis Admühltal Wheat beer the nature park Alimükltal the end cizen BEERS BIRRA intenuto 0.50 litri S FL 6 IMP.FLOZ. e 500 m CE ABIER BEER CANS RECYCLING M4CG12A RKT izen ORIGINAL BREWERY BOTTLING SCHÄFFBRÄU TREUCHTLINGEN. Manufactured by Schafbrau Rudolf Schan Treuchungen Brewed by • Brassée en boite par • Fabricado por Prodotta e confezionata dalla birreria Gebrouwd door SCHAFFBRAU, Bahnhofstrasse 48, D-91757 Treuchtlingen. Germany / R.F.A. / Germania RF / Duitsland Store in a cool placeProtect from overheating. Hot Ba 4 002578 01706 Best before: see bottom consommer de préférence avant le: voir sur le fond Da consumarsi preferibilmente entro: vedi sul fondo Consumir preferentemente antes de: ver debajo Ten minste houdbaar tots ze Bodem.

Comments