Marque:
Kaiser
Pays:
Autriche
Volume:
500ml
Année:
2004
Code Barre:
Matière:

NET CONT: 16.9 US fl. oz.0.51 NEICONT: 16.9 US fl. oz.0.51 50cl 500mlee PREMIUM QUALITAT OSTEKKEIGAHISCHE BRAU-TRAD DITON PREMIUM ALITÄT PREMIUM QUALITAT HISCHE KAISER STEKREI Fasstyp HOPFEN KAISESER Fassiyp Vollbier/Lager Beer/Birra Bière/Cerveza/Sör/Piwo Vor Wärme geschützt lagern. Store in a cool place. Garder en lieu frais, Immagazzinare al fresco. Conservese frio, Mindestens haltbar bis Ende: Siehe Dosenboden. Best before end: 8see base of can. A consommer de préférence avant fin: Voir au dessous. Consumir preferentemente antes del fin de: Vease en la base. Da consumarsi preferibilmente entro fine: Vedasi fondo. Birra prodotta e confezionata dalla: Cerveza fabricada y envasada por: Gyàrtja: Gebraut und abgefüllt in Österreich bei: Brewed and canned by: Bière brassée et mise en boîte par. Brau Union Österreich AG, A-4020 Linz, Austria GRE FASSE HOPPEN UND MALZ COTT ERHALT'S PRE DITION e0.51 alc 5.0% vol PREMIUM QU QUALITÄT (alu) 05)-50cl-500mle NETO GERSTE PYEN 9 003100 120037 REXAM
NET CONT: 16.9 US fl. oz.0.51 NEICONT: 16.9 US fl. oz.0.51 50cl 500mlee PREMIUM QUALITY OSTEKKEIGAHISCHE BRAU-TRAD DITON PREMIUM ALITÄT PREMIUM QUALITY HISCHE KAISER STEKREI Phase type HOPFEN KAISESER Fassiyp Vollbier / Lager Beer / Birra Bière / Cerveza / Sör / Piwo Store protected from heat. Store in a cool place. Garder en lieu frais, Immagazzinare al fresco. Conservese frio, At least durable to the end: See canning floor. Best before end: 8see base of can. Consumption of preference before the end: See below. Consume preferably antes del fin de: Vease en la base. Da consumer preference fine entry: Vedasi fondo. Beer produced and confiscated from: Made and used by Gyàrtja: Baked and filled in Austria at: Brewed and canned by: Brass beer and mashed potatoes par. Brau Union Österreich AG, A-4020 Linz, Austria GRE FASSE HOPPEN AND MALZ COTT RECEIVED'S PRE DITION e0.51 alc 5.0% vol PREMIUM QU QUALITY (alu) 05) -50cl-500mle NET GERSTE PYEN 9 003100 120037 REXAM