Details of a can - StLandelin

Brand:

StLandelin

Countries:

  • France

Size:

500ml

Year:

2007

Barcode:

Material:

la Di Divine Slu Slandelin La légende raconte Landelin fit jailir un de bâton, ilo de Crespin en 103 brasser LA DIVINE, de Sain l'expression de le notre la kgende raconte que là où Saint landelin fit jaillir une source d'un oup de bâton, il fonda l'Abbaye le Crespin en 1032 ainsi qu'une brasserie. LA DIVINE, de Saint Landelin, est lepression de l'évolution d'une ncette que notre Maître Brasseur na cessé de parfaire : malt dlicatement caramélisé, orges Momatisées, houblon des flandres de haute qualité, fermentation haute et garde longue... coup recette que n'a cessé de par délicatement car aromatisées, houb de haute qualit haute et gard S'landelin Alc. 8,5° Vol. MOINE FONDATEUR DE L'ABBAYE DE CRESPIN BIÈRE DORÉE la Divine Bière • Beer • Cerveza • Birra doppio malto JU CL- Alc. 8.5Z Vol. LES BRASSEURS DE GAYANT- BP 20089 - 59502 Douai Cedex France Ingrédients: eau, malt d'orge. blé. riz. houblons. GB Ingredients: water. harley mal wheal rice, ps EIngrédientes : agua. malta de sebada. brige, arroz. lipula. OIngrédienti: acqua. mallo daa yra m b 3261570 001898 Consumir preferentemeote antes del fin ver el fondo. Da consumarsi preferibilmente entne vedi fonde NCER RECYCLABLE

the Divine Slu slandelin The legend tells Landelin made a stick ilo de Crespin in 103 brew THE DIVINE, from Sain the expression of the our the kgende tells that where Saint landelin caused a spring to flow from a oup de stick, he founded the Abbey the Crespin in 1032 as well as a brewery. THE DIVINE, by Saint Landelin, is the pressure of the evolution of a that our Master Brewer has not stopped perfecting: malt delicately caramelized, barley Momatés, hops from Flanders high quality, fermentation high and long guard ... cut recipe that did not stop by delicately because flavored, houb high quality high and guard S'landelin Alc. 8.5 ° Flight. FOUNDING MONK FROM THE ABBEY OF CRESPIN GOLDEN BEER Divine Beer • Beer • Cerveza • Birra doppio malto JU CL- Alc. 8.5Z Vol. LES BRASSEURS DE GAYANT - BP 20089 - 59502 Douai Cedex France Ingredients: water, barley malt. corn. rice. hops. GB Ingredients: water. harley mal wheal rice, ps Ingredients: agua. malta de sebada. brige, arroz. lipula. OIngrédienti: acqua. mallo daa yra m b 3261570 001898 Consume preferentemeote antes del fin ver el fondo. Da consumarsi preferibilmente entne vedi founds RECYCLABLE NCER

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