Details of a can - Jever

Brand:

Jever

Countries:

  • Germany

Size:

500ml

Year:

1993

Barcode:

Material:

Gebraut nach dem Deutschen Reinheitsgebot O vol H dl FRIESISCHES BRAUHAUS ZU JEVER Mindestens haltbar bis Ende: siehe Boden Made in Germany Gebraut nach d bot Brassée en Deutschen Reinheitsgebot Allemagne Brauhaus. ACC GEGEN LANGE JEVER DURST- DOSEN RECYCLING STI STRECKEN PILSENER SERTICE IM ZUG MACH T APPETIT AUF FRIESISCH HERB REISEN e0.51 alc 4.9% vol FRIESISCHES BRAUHAUS ZU JEVER EU,J e 0,51 alc. 4,9% vol ar bis Ende: siehe Boden 26441 JEVER, GERMANY Kühl lagem Mindestens NIs dem Friesisch zu Jever BEER - BIERE BIRRA CERVEZA CERVEJA MNYPA 17,6 fl.oz.imp. CatI alc. 4,9%, Grodi socc. 12,1%, Ext.sec.prim, 11,6%, BaBuóc 11,6 EAax 0,5 1-50 d-500 ml 4 008948 161025 Best before end: see bottom of can - A consommer de préférence avont lo date indiquée sur le fond de la botte Do consumarsi preferibilmente: vedi fondo Consumir preferentemente ontes de: ver base de la lato Consumit de preferencia ontes de: ver data embaixo do Inta KarovóAcmon twc to TEAoc BAETETE xárw uipoC xuriou

Brewed according to the German purity law O vol H dl FRIESISCHES BRAUHAUS AT JEVER Best before the end: see bottom Made in Germany Brewed after d bot Brassée en German purity law Germany Brewery. ACC AGAINST LONG JEVER THIRST- CANS RECYCLING STI ROUTES PILSENER SERTICE ON THE TRAIN CENT YOUR APPETITE FRIESIAN HERB TRAVEL e0.51 alc 4.9% vol FRIESIAN BREWHOUSE AT JEVER EU, J e 0.51 alc. 4.9% vol ar to the end: see bottom 26441 JEVER, GERMANY Store in a cool place At least NIs the Frisian to Jever BEER - BEERS BIRRA CERVEZA CERVEJA MNYPA 17.6 fl.oz.imp. CatI alc. 4.9%, Grodi socc. 12.1%, Ext.sec.prim, 11.6%, BaBuóc 11.6 EAax 0.5 1-50 d-500 ml 4 008948 161025 Best before end: see bottom of can - A consommer de préférence Avont lo date indiquée sur le fond de la botte Do consumarsi preferibilmente: vedi fondo Consumir preferentemente ontes de: ver base de la lato Consumit de preferencia ontes de: ver data embaixo do Inta KarovóAcmon twc to TEAoc BAETETE xárw uipoC xuriou

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