Détails d’une canette - Fink Brau

Marque:

Fink Brau

Pays:

  • Allemagne

Volume:

330ml

Année:

2008

Code Barre:

Matière:

FINKBRÄU FINKBR KBRÄU 100/0000358/04 PANACHÉ PANA ACHÉ EBO012 330mle-33cl ALC. <1% VOL. Fabriqué par/ Hergestellt von/ produced by EMB 541|SD Pour/ für/ for Lid Stiftung & Co KG, Stftsbergstr. 1, D-74167 Neckarsulm d 581/0 C73G02 C F Ingrédients: eau gazéifiée, bière (eau, malt d'orge, blé, extrait de houblon) sucre, arôme citron, acidifiant: acide citrique, colorant: E150c, antioxydant: acide ascorbique. A consommer de préférence avant fin: voir le fond D Zutaten: Karbonisiertes Wasser, Bier (Wasser, Gerstenmalz, Weizen, Hopfenextrakt), Zucker, Zitronenaroma, Säuerungsmittel Citronensäure, Farbstoff EI 50c,Antioxidations- (F mittel Ascorbinsäure Mindestens haltbar bis ende: siehe unterseite GB Ingredient list: gasified water, beer (water, barley malt, wheat, hops extract), sugar, lemon flavour, acidifier: acid citric, colouring agent: EI50c, antioxidant: acid ascorbic Best before end: see bottom

FINKBRÄU FINKBR KBRÄU 100/0000358/04 PANACHÉ PANA ACHÉ EBO012 330mle-33cl ALC. <1% VOL. Fabriqué par / Hergestellt von / produced by EMB 541 | SD Pour / für / for Lid Stiftung & Co KG, Stftsbergstr. 1, D-74167 Neckarsulm d 581/0 C73G02 C F Ingredients: gazéifiée, beer (eau, malt d'orge, blé, houblon extract) sugar, lemon aroma, acidifier: citric acid, colorant: E150c, antioxidant: ascorbic acid. Consume preference before the end: see the bottom Ingredients: Carbonized water, beer (water, barley malt, Wheat, hops extract), sugar, lemon flavor, Acidifiers Citric acid, dye EI 50c, Antioxidant (F medium ascorbic acid At least durable to the end: see bottom GB Ingredient list: gasified water, beer (water, barley malt, wheat, hops extract), sugar, lemon flavor, acidifier: acid citric, coloring agent: EI50c, antioxidant: acid ascorbic Best before end: see bottom

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